House BK

This 5 bedroom home is situated in an 800 sq m plot in Bali, where all the land is used to the max. The design follows the way of living described by the clients, where public and private spaces are separated.

The materials used on the house are mostly patterned concrete, wood and the vegetation and landscape as a third one.

This combination makes the concrete more natural playing along with all the green and wood besides it. The concrete boxes disappear through the vegetation and landscape.

The house is divided in 3 buildings following a path from the public space until the private one. The first building holds the very public space, entrance, parking, guest room and TV room.

Between this one and the second building the pool and a big garden gives more privacy to the semi-public space where we find the living room, dining room, kitchen, laundry and maid’s room.

Crossing this area, a second garden allows total privacy to the third building where the 3 other main bedrooms are.

Photography by KIE

Architecture & Design by CACERES + TOUS

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!